Kassai Klíma Kft. | Bemutatóterem: 1173 Budapest, Pesti út 258. | Telefon: +36 30 910 7743

Füstölt kolbász érlelőkamra 6 kocsis - 1500Kg



Klikkeljen a képre annak kinagyításához!

0 Ft brutto

Főbb jellemzők:

Hűtő teljesítmény -10°C : 15000W
Feszültség/frekvencia/áram [V/Hz/A] : : 230V/50Hz/2X20A
Villamosenergia-fogyasztás [kWh/24h]: : 30kW
Külső szélesség [mm] : 2800mm
Külső mélység [mm] : 3800mm
Külső magasság [mm] : 2600mm
Hasznos térfogat [m3] : 15m3
Hőmérséklet tartomány °C : +10 /+18
Hűtőközeg : R410A

Füstölt áru szárító, érlelő kamra 

Kapacitása: 6 kocsi 1500Kg kolbász, szalámi, füstölt termékek
NZ 70 kamra külső méret 2800x3800x2600m                                                              
Digitális hőmérséklet és páratartalom szabályzással                                              
Elpárologtató Bóra IT-SZÉRL 45-3-360 B/4                                                                   
Aggregát Sinclair 60 DC Inverter elektronikus expanziós szeleppel, inverteres ventilátorral 50% energia megtakarítással  rendkívül csendes max 54 DBA zajszinttel

Füstölt kolbász érlelő

Az érlelt kolbász minőségét az alapanyag kiválasztása mellett az érlelés technológiája határozza meg a leginkább. A kolbász átmérőjétől és fajtájától függően a számára legmegfelelőbb érlelési programot kell kialakítani.
Füstölést hagyományosan, klimatizálás nélkül célszerű lefolytatni, és csak az érlelő ciklust klimatizálni. Az érlelőkamra klímaberendezésének igénybevétele függ a bevitt termékek mennyiségétől, az érlelés stádiumától (ügyelni kell arra, hogy kezdetben ne legyen olyan intenzív a szárítás, amely az áru kérgesedését okozná), a kolbász méretététől, stb.
Az érlelés tartama 1-4 hét között változik az áru vastagságától függően. Hagyományos vékony kolbászok esetében 6-14 nap, hagyományos vastag kolbász esetén 14-28 nap.

Ajánlatkérés lista

A lista üres.


Minden jog fenntartva Kassai Klíma Kft. részére 2012.
Adatkezelési nyilatkozat