Kassai Klíma Kft. | Bemutatóterem: 1173 Budapest, Pesti út 258. | Telefon: +36 30 910 7743

Füstölt kolbász érlelőkamra 2 kocsis - 500Kg



Klikkeljen a képre annak kinagyításához!

0 Ft brutto

Főbb jellemzők:

Hűtő teljesítmény -10°C : 5000W
Feszültség/frekvencia/áram [V/Hz/A] : : 230V/50Hz/2X20A
Villamosenergia-fogyasztás [kWh/24h]: : 10kW
Külső szélesség [mm] : 1400mm
Külső mélység [mm] : 2500mm
Külső magasság [mm] : 2600mm
Hasznos térfogat [m3] : 3,6m3
Hőmérséklet tartomány °C : +10 /+18
Hűtőközeg : R410A

Füstölt áru szárító, érlelő kamra

Kapacitása:2 kocsi 500Kg kolbász, szalámi, füsölt termékek     
NZ 70 kamra külső méret 1400x2500x2600m

Digitális hőmérséklet és páratartalom szabályzással                                               
Elpárologtató Bóra IT-SZÉRL 31-3-110 B/4                                                                  
Aggregát Sinclair 18 DC Inverter elektronikus expanziós szeleppel, inverteres ventilátorral 50% energia megtakarítással  rendkívül csendes max 54 DBA zajszinttel


Füstölt kolbász érlelő

Az érlelt kolbász minőségét az alapanyag kiválasztása mellett az érlelés technológiája határozza meg a leginkább. A kolbász átmérőjétől és fajtájától függően a számára legmegfelelőbb érlelési programot kell kialakítani.
Füstölést hagyományosan, klimatizálás nélkül célszerű lefolytatni, és csak az érlelő ciklust klimatizálni. Az érlelőkamra klímaberendezésének igénybevétele függ a bevitt termékek mennyiségétől, az érlelés stádiumától (ügyelni kell arra, hogy kezdetben ne legyen olyan intenzív a szárítás, amely az áru kérgesedését okozná), a kolbász méretététől, stb.
Az érlelés tartama 1-4 hét között változik az áru vastagságától függően. Hagyományos vékony kolbászok esetében 6-14 nap, hagyományos vastag kolbász esetén 14-28 nap.

Ajánlatkérés lista

A lista üres.


Minden jog fenntartva Kassai Klíma Kft. részére 2012.
Adatkezelési nyilatkozat